promobila

Parerile sunt destul de impartite cand vine vorba despre timpul la care copilul ar trebui sa detina un spatiu propriu pentru dormit si de petrecut timpul zilei. In orice caz, chiar daca vor exista tot felul de etape privind acomodarea acestuia in propriul pat, amenajarea camerei cu specific este o preocupare inca din primii ani de viata.

Dupa cum bine stiti in cadrul paginii nostre promobila.com ne adresam publicului interesat si cu piese de mobilier pentru camera celui mic. Iata si cateva sfaturi despre cum sa alegeti ceva functional, practic si care desigur conserva stilul dorit de parinti sau poate deja exprimat ca si preferinta de catre copil.

  • Alegeti un pat cu spatiu de depozitare inclus

Unul dintre secretele mobilei bine alese se refera la spatiile de depozitare ce se regasesc in orice mic colt de camera. Pot fi chiar ascunse. In cazul camerei de copil, pe masura ce acesta creste si nevoile sunt tot mai mari, spatiul pare ca nu este niciodata de ajuns. Recomandam paturile cu spatiu de depozitare la baza, intrucat acestea nu incomodeaza cu nimic. Este vorba de unul sau mai multe sertare, depinde de model, preferinte si dimensiuni.

Un model interesant este de asemenea acel pat care dispune de somiera rabatabila, ce face ca in interior, lada sa fie un spatiu in plus de depozitare. Astfel de idei pot acoperi o parte din necesarul de spatii pentru jucarii sau alte lucruri, de uz zilnic sau ocazional.

  • Biblioteca si biroul, combinate

Pentru copii ce au deja statut de prescolari sau scolari cand sunt necesare activitati la birou trebuie sa existe un mod in care se incorporeaza acesta, scaunul necesar, fara sa ocupe insa prea mult spatiu. Idei salvatoare aici tin de combinatii variate. Spre exemplu zona de birou se poate mixa cu cea de biblioteca, doua concepte diferite insa care au un punct comun intrucat un elev are nevoie de cele doua impreuna.

Adesea cererile vizeaza mobilier la comanda, setul dorit este amplasat intr-un colt de camera, insa acest lucru nu este un inconvenient, ci mai degraba o provocare de a crea ceva mai interesant decat optiunile clasice regasite in magazine.

  • Patul la inaltime, cu spatiu de joaca la baza sau invers

Poate ca suna putin ciudat la inceput sa alegeti un pat supraetajat in conditiile in care nu sunt doi copii in casa. Ei bine doar imprumutand acest concept se poate crea un spatiu inedit atat pentru dormit, cat si pentru joaca. Asadar, patul poate dispune de o scara, iar la nivelul superior se poate amplasa spatiul de joaca sau invers.

Ideea de supraetajare este una salvatoare mai ales pentru acele camere inguste sau care nu dispun de cele mai avantajoase repere privind amplasarea.

  • Cromatica

O preferinta o au parintii pentru cat mai multa culoare si imprimeuri specifice. Tine de gusturi, dar daca va ganditi mai bine mobilierul ales, in conditiile sale calitative, este trainic si nu se va schimba la fel de repede pe cat se schimba tendintele si preferintele in materie de eroi si personaje preferate de copii. Cromatica poate compensa intr-adevar.

Recomandam mobilier alb pentru ca poate sa constrasteze cu absolut orice altceva, este de efect si in plus creeaza impresia de spatiu mai mare. Tonurile de verde sunt placute si nu obosesc ochii, dar acestea sunt doar cateva repere. Paletarul nostru este mai vast, dar in principal conteaza preferintele solicitantilor.

Dispunem de optiuni flexibile care sa orienteze dupa nevoile fiecarui caz. Cand sunteti pregatiti de amanajarea camerei va asteptam cu optiuni si solutii. Paturile pot dispune de laterale de protectie, biblioteca sau spatiile de depozitare pot combina sertarele cu dulapurile si polite diverse. Astfel va oferim posibilitatea de a explora toata inaltimea camerei, alaturi de numeroase alte idei de amenajare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *