promobila

Indiferent de cat spatiu ne bucuram in locuinta la un moment dat tot pare ca este neincapator: fie pentru ca in timp adunam tot felul de obiecte, facem schimbari in casa, ne raman amintiri prin toate dulapurile, fie pentru ca familia se mareste si odata cu asta nevoile sunt altele, ceea ce se distinge si in ceea ce priveste  spatiul.

Din fericire, nu ducem lipsa de idei ingenioase si nu uitam sa combinam practicul cu utilul. De aceea, am realizat si o scurta lista a pieselor de mobilier functionale si…putin mai mult de atat, cu spatii de depozitare ce surprind. Sunt compacte, sunt mai complexe decat variantele clasice si vi le recomandam mai ales pentru casele moderne.

# 1 Patul birou

Acesta se adreseaza acelor spatii inguste si multifunctionale. Poate fi o combinatie intre timpul de relaxare cu munca, asadar acolo unde va ganditi sa amenajati biroul nu uitati ca aveti si sansa de a face din asta un cadru de pat. Cum este posibil?

In varianta clasica de pat, de o persona, dispune la baza de spatiu deschis de depozitare, unde se vor aseza lucrurile aferente biroului. Prin rotatie, zona superioara poate fi biroul, iar cadrul in sine nici nu da de banuit ca poate deveni un pat. Suna intrigat?! Iata oferta noastra aici: https://promobila.com/product/pat-cu-birou/.

# 2 Pat cu spatii de depozitare

Deja o idee cunoscuta este ca patul de dormit sa dispuna de spatii de depozitare la baza sa, fiind reprezentate cel mai adesea de sertare ce se trag si se imping, pe sina. In alte cazuri patul poate deveni dual, sertarul de la baza ascunzand de fapt o alta saltea.

Sertarele pot fi amplasate pe laterale sau in zona din fata a patului. Pentru cei care doresc sa mentina stilul elegant pot opta pentru o somiera rabatabila, caz in care patul se deschide si are spatiu de depozitare ascuns in interior.

# 3 Dulapuri evantai

Acestea se refera la dulapurile cu structura de colt, o idee practica ce se integreaza placut in orice casa sau spatiu comercial. Marele avantaj se refera desigur la faptul ca zonele de colt ale oricarei incaperi se pot exploata la fel de bine pentru ca mobila sa fie amplasata. Aceasta nu va fi intrerupta de colturi si nici nu va avea de suferit, in sensul spatiului restrans in interior. Daca altadata un astfel de unghi era nefolosit, iata ca acum el contribuie desigur la ceea ce inseamna extinderea spatiului de depozitare.

Astfel de dulapuri le putem realiza din materiale diverse, pentru ca si costurile sa fie pliate pe bugete diverse: pal lucios, mdf infoliat, mdf vopsit sau fronturi din lemn masiv.

# 4 Camera de tineret

Aici se pot include mai multe tipare ingenioase. Paturile pot avea in zona superioara spatiu de joaca sau o astfel de amplasare poate fi si inversa. Patul incorporat in mobilier, cel care se strange si capata aspect compact ca a unui dulap sunt alte cateva idei. La nevoie canapelele extensibile pot fi cele care inlocuiesc un pat clasic.

 

Alte optiuni de mobilier practic pot fi chiar surprinzatoare. Spre exemplu recomandam un dressing in defavoarea multiplelor dulapuri dispune in diverse zone din casa. Desi primul gand este ca acesta implica foarte mult spatiu, de fapt prin simpla ideea ca nu vor fi mai necesare alte dulapuri pentru depozitarea hainelor un dressing devine de dorit. In plus,  acesta se integreaza elegant, fie prin usi glisante, fie cu ajutorul celor care se pliaza. Avem oferta aici: https://promobila.com/product/mobilier-dressing-pliant/.

Asadar, pentru spatiile in care doriti sa aveti in vedere si un stil practic, nu doar estetic si functional, va recomandam sa va inspirati din cataloagele noastre sau de ce nu sa veniti cu propria idee, pe care noi sa o facem realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *