promobila

Amenajarea unei case poate deveni o provocare mai ales daca nu dispui de atat de mult spirit creativ in ceea ce priveste aspectele legate de designul interior. Abilitatile unui bun designer constau in minutiozitatea de a privi detaliile de culoare, forma, luminozitate si efectele speciale ce se leaga mai nou de stilul modern.

Aceste aspecte reprezinta abordari diferite, ceea ce se reflecta in stilurile de mobila alese in asa fel incat sa aduca atat starea de confort, cat si caracteristica de a fi optime si functionale. Cu Promobila devine totul mai simplu in amenajare, chiar si fara a avea abilitati de designer.

De cativa ani, tot mai multa lume opteaza pentru stilul modern, care se caracterizeaza prin simplitate si eleganta. Daca atunci cand ne alegem hainele sau telefonul mobil vrem sa detinem tot ce este nou, tot asa si in materie de amenajare a locuintei ne dorim sa fim in pas cu moda.

Romanul este bun la toate – inclusiv la reparatiile de prin casa – fapt pentru care de mult timp se practica acea curatenie generala in special inainte de sarbatorile importante sau vara cand este cald. Poate va este cunoscuta vorba “nici o vara fara renovari” care circula destul de des.
Renovarile atrag la randul lor dorinta de a schimba ceva in aspectul casei, fie ca este vorba de culoarea varului, parchetului sau pieselor de mobilier. Cand facem alegerea de a aduce modificari spatiului in care ne petrecem destul de mult timp, se iveste si intrebarea “ce se mai poarta?”.
Este poate mai dificil din punct de vedere financiar sa faci modificari in toate camerele si atunci te poti rezuma doar la cate o singura incapere. Livingul poate fi un punct bun de inceput in care sa faci schimbari majore deorece este locul unde petreci cel mai mult timp – fie singur, fie cu musafirii sau familia.

Deoarece renovarile reprezinta in esenta o provocare, ProMobila iti vine in ajutor cu idei de mobilier ce satisfac cele mai variate cerinte. Daca te afli in incertitudine, echipa noastra te sfatuieste sa iti alegi intai mobilierul si mai apoi sa te gandesti cum asortezi culoarea varului, modelul de perdele si tipul de covor, deoarece piesele de mobilier ocupa cea mai mare parte din camera. Poate iti gasesti inspiratia cu cateva tipuri de mobilier prezentate in urmatoarele randuri prin care nu poti sa dai gres.

Mobila de living Snow
Simplitatea si eleganta sunt doua caracteristici ce intregesc stilul modern, minimalist, oferind in acelasi timp confortul spatiului liber in care sa iti desfasori activitatile. Acest tip de mobilier se realizeaza prin comanda si atat materialul, cat si accesoriile pot fi modificate la alegerea clientului.

Mobila de living Albatros
Pentru persoanele care iubesc organizarea, aceasta este o solutie optima ce are la baza acelasi stil modern conturat in linii fine, simple, un bonus fiind reprezentat de amenajarea rafturilor pentru asezarea obiectelor intr-o ordine perfecta.

Mobilierul Mediane
In esenta, acest mobilier imbina formele geometrice intr-un joc ce inspira simplitate, dar in acelasi timp stil si eleganta.
Toate articolele de mobilier prezentate se fac prin comanda, lasand loc de creativitate si imaginatie pentru toate gusturile.

 
In contrast cu albul peretilor care ofera un plus de iluzie optica in ceea ce priveste spatiul, acest tip de mobila confera un aspect elegant locuintei ce va atrage curiozitatea musafirilor in cel mai pozitiv sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *