promobila

Amenajarea baii este o misiune foarte importanta, deoarece este camera in care intram dis-de-dimineata si dam start unei noi zile. Acest fapt impune necesitatea unui spatiu bine amenajat, aerisit si luminat, in asa fel incat sa ne ofere o stare pozitiva de-a lungul intregii zile.
Alegerea mobilierului necesar nevoilor tale, dar si completarii decorului implica acordarea unei atentii speciale. Cu toate ca mai multe piese de mobilier ar putea sa iti atraga admiratia nu inseamna ca ele se vor potrivi si nevoilor tale. In mod normal, baia necesita prezenta unui mobilier compact si incapator, amenajat in scopul valorificarii spatiului la maximum.

Calitatea mobilierului

Indiferent ca este vorba de o alegere a unui mobilier clasic sau modern si mai complex, este interzis sa faci rabat de la calitate. In baie, prezenta umiditatii se gaseste la un nivel destul de simtitor, iar un mobilier de calitate inferioara va pierde repede lupta cu aceasta, deteriorandu-se. In schimb, alegerea unui mobilier de calitate va rezista mult mai mult timp si nu se va degrada la fel de usor atunci cand va fi supus la anumiti factori ce persista in acest mediu.

Culoarea mobilierului de baie

Nuanta pe care o imbraca mobilierul de baie este foarte importanta, intrucat nu doar ca dicteaza imaginea estetica a incaperii, dar contribuie si la perspectiva asupra dimensiunilor acesteia.
Mobila de baie se gaseste in foarte multe culori si nuante, unele avanatajand mai mult sau mai putin decorul acesteia. Este important de stiut faptul ca intr-o baie de dimensiuni mai mici vor fi recomandate corpurile de mobilier in culori deschise precum alb, bej sau crem. Daca dimensiunile spatiului sunt mai largi si permit o amenajare conform propriilor preferinte, nu exista nicio problema in a te orienta spre piese de mobilier mai indraznete din punct de vedere cromatic, nefiind exclusa de altfel nici culoarea rosie.

Amenajarea baii in stil clasic

In vederea adoptarii unui stil clasic in baie, este recomandata orientarea spre dulapurile in culori specifice lemnului natural, dulapuri cu blaturi de marmura si oglinzi cu materiale naturale cu aspect de invechit. In plus, gresia si faianta ar putea fi inlocuite cu mozaic sau tapet, toate acestea conferind baii un aspect clasic. Cu toate ca stilul acesta este mai putin popular, unii au ramas adeptii decorurilor sobre si specifice secolelor trecute.

Amenajarea baii in stil modern

Stilul modern, de actualitate este favorit in preferintele tuturor. In materie de amenajari in baie, acesta a devenit tot mai in voga de la an la an si acest lucru se datoreaza liniilor trasate de acest stil care sunt fresh si mereu la moda.
Acest stil de amenjare este alegerea ideala a tuturor celor care indragesc noutatile si solutiile inovatoare. Acestea includ, in prima faza, piese de mobilier cu aspect minimalist, insa cu caracter functional si capacitate de depozitare suficienta. Mizeaza pe aspectul estetic si pe detaliile geometrice inovatoare. De asemenea, aspectul micilor elemente, pe care in mod normal nu se prea pune accent, cum sunt robinetele si dusurile dobandesc o imagine deosebita.

 
Magazinul nostru pune la dispozitia persoanelor interesate optiuni multiple care sa satisfaca orice cerinta. Piesele de mobilier destinate baii sunt moderne si au un aspect estetic desavarsit, completand in mod perfect un decor de bun gust. O idee foarte populara si recomandata chiar de designerii de interioare este aceea de a urmari amenajarea in baie in conformitate cu acelasi stil cu cel adoptat in restul locuintei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *