20% DISCOUNT  :

 COMANZI acum si primesti mobila in Februarie!

Mobila si mobilier numai pentru tine !

Nu uita:

 Mos Craciun vine cu MOBILA

*pentru contractele incheiate pana pe 10.01.2015

Regulamentul promotiei ,,   Mos Craciun vine cu MOBILA  ”

“Primesti pana la   20% DISCOUNT ”  si mai mult…la achizitia de mobila la comanda 

Perioada de valabilitate: 20.12.2014 – 10.01.2015

T E R M E N E  S I  C O N D I T I I

  Mos Craciun vine cu MOBILA

I. Oferta “ Mos Craciun vine cu MOBILA  ” („denumita in cele ce urmeaza Oferta”)

este valabila in perioada : 20.12.2014 – 10.01.2015 pentru achizitia  de mobilier  la comanda .

II. Oferta consta in aplicarea unui discount de pana la 20% din pretul de vanzare al comenzii  de mobilier .

Discountul nu se aplica intotdeauna la toata valoarea mobilierului , se aplica  la materiale aflate pe stoc sau lichidari de stoc. Nu se aplica discountul la anumite accesorii si materiale de la alti furnizori , al caror  pret nu poate scadea sub pretul de achizitie. Discountul nu se aplica la elctrocasnicele si obiectele sanitare ce fac parte componenta din mobilierul ales.

 Promotia,,  Mos Craciun vine cu MOBILA ” nu se cumuleaza cu   alte promotii  sau reduceri in derulare, clientul putand alege  cea mai avantajoasa oferta pusa la dispozitie  de catre Proiect Interior Design .

III. Promotia,,  Mos Craciun vine cu MOBILA ” va fi utilizata  ca discount  calculat din valoarea unei comenzi de contractare pentru  mobilier la comanda in valoare minima de 5000 lei (fara TVA  ) ,  inainte de aplicarea TVA.

Promotiile  nu se pot cumula , nu pot fi preschimbate in bani ,nu sunt trasmisibile si se folosesc o singura data pentru un singur clien, la data incheierii contractului.

 

IV. Produsele nu se returneaza ! deoarece reprezinta rezultatul imaginatiei si necesitatilor dumneavoastra,fiind croite in acest scop. Datorita celor mai sus mentionate ,produsele realizate la comanda nu pot fi recomercializate.

 

V. Proiect Interior Design  isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in showroom  si online pe site-ul www.promobila.com .