discount direct cu voucher la purtator

“Primesti 500 LEI reducere pe voucher “

Perioada de valabilitate: 15.09.2014 – 30.09.2014

T E R M E N E S I C O N D I T I I

I. Oferta “Primesti 500 LEI reducere pe voucher” („denumita in cele ce urmeaza Oferta”)

este valabila in perioada : 15.09.2014 – 31.10.2014 pentru achizitia de mobilier la comanda .

II. Oferta consta in aplicarea unei reduceri de 500 lei din pretul de vanzare al comenzii , sub forma de voucher tiparit , dupa cum urmeaza:

Reducerea in valoare de 500 RON nu se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri in derulare,clientul putand alege cea mai avantajoasa oferta pusa la dispozitie de catre Proiect Interior Design .

III. Voucherul de 500 lei, va fi utilizat ca discount calculat din valoarea unei comenzi de contractare pentru mobilier la comanda in valoare minima de 5000 lei (fara TVA ) , inainte de aplicarea TVA.

Voucherele nu se pot cumula , nu pot fi preschimbate in bani , sunt trasmisibile si se folosesc o singura data pentru un singur client.

 

IV. In cazul returnarii unui produs pentru plata caruia s-a folosit un voucher, indiferent de motivul returnarii, valoarea rambursata clientului va fi egala cu suma achitata de catre client, respectiv pretul produsului/lor de pe factura de achizitie .

 

V. Proiect Interior Design isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, prelungi sau intrerupe definitiv in orice moment Oferta, dar nu inainte de a anunta publicul prin afisarea in showroom si online pe site-ul www.promobila.com