Mobila living

Mobila living se proiecteaza pentru intreaga familie, dar si pentru oaspeti astfel incat livingul sa fie functional, spatios, vesel si relaxant in acelasi timp.

Dupa noile tendinte, livingul trebuie sa aiba personalitate unica si exclusiva prin natura sa. Astfel mobila living poate fi cu accente rustice, care ne indeamna la intoarcerea spre natura sau cu linii minimaliste, dar nu ca pana acum cu unghiuri drepte, ci spre rotund.

Living Carribean - Livinguri si biblioteci Pentru a fi confortabil si relaxant, livingul va fi mobilat cu canapele generoase, masute de cafea mobile, dulapuri modulare pentru televizor, obiecte decorative si carti.

Un aspect contemporan, adoptat foarte mult de tineri, le dau insertiile de metal ca picioare ale canapelei sau cadru al masutei de cafea. Livingul contemporan nu este prea aglomerat si se intretine usor, iar daca un obiect nu mai este in tendinte ca forma sau culoare, poate fi inlocuit. Astfel nu este nevoie sa schimbam toata mobila pentru a avea un living modern.

 

Promobila vine in intampinarea ta cu o gama variata de modele pentru mobila living, realizate din materiale de ultima generatie, rezistente la socuri si cu o paleta larga de culori, finisaje si accesorii. Aceste modele sunt pe site cu titlu informativ si poti veni cu un model sau o schita dupa care echipa noastra va face un proiect 3D pentru mobila living de care ai nevoie.

Cum comand mobila living?

formular-comandaContacteaza-ne prin intermediul formularului de comanda, unde poti atasa si schita sau modelul care iti plac. Te rugam sa completezi toate datele necesare, iar un reprezentant Promobila te va contacta in cel mai scurt timp.

Daca doresti sa ne contactezi mai rapid, ai la dispozitie numarul de telefon mobil 0735 011 777 sau numarul de telefon fix 0314 326 884.

Pot plati in rate?

plata-in-rateDa, mobila living comandata poate fi platita in rate prin BonusCard de la Garanti Bank.

In cat timp se livreaza comanda?

termen-executareDupa incheierea contractului si plata avansului, comanda de mobila living se executa in decurs de 14 – 30 de zile, in functie de complexitate.

Cum se face livrarea?

transport-gratuitIn Bucuresti si zonele limitrofe, transportul este asigurat in mod gratuit, mobilierul comandat este livrat la domiciliu si apoi montat.

Ce garantie are mobila living?

garantie-24-luniGarantia noastra este de 24 de luni de la livrarea comenzii.

Bookmark and Share
TOP