AI UITAT DETALIILE?

Mobila dormitor

Mobila dormitor este mobila de suflet, care te intampina dupa o zi plina, menita sa iti ofere confort, odihna si relaxare. Dormitorul este locul unde ne petrecem un sfert din viata, prin orele dedicate somnului, iar el contribuie la starea noastra de spirit. Astfel, nu trebuie neglijata aceasta importanta camera, ci, dimpotriva, trebuie sa ii dedicam o atentie sporita. Cum? Echipa Promobila iti vine in ajutor.

mobila dormitor

Fie ca este vorba despre dormitoare spatioase sau despre dormitoare mici, noi iti punem la dispozitie specialisti care te vor ajuta la configurarea pieselor de mobilier ideale pentru spatiul disponibil. La comanda, orice dormitor de vis devine realitate. Noi cream de la clasicele dormitoare, pana la cele mai atipice, menite sa se plieze perfect pe nevoile si gusturile oricarui consumator.

Doresti un model de pat unic, care sa se plize in spatiul disponibil si sa indeplineasca, in acelasi timp cerinte exigente de confort si design? Desi pare imposibil, noi raspundem cu succes tuturor dorintelor si iti configuram modelul ideal de pat. Acest lucru se aplica la toate piesele de mobilier pentru dormitor: dulapuri si dressinguri, comode si masute de toaleta.

Pentru inspiratie, Promobila vine in intampinarea ta cu o gama variata de modele pentru mobila dormitor, realizate din materiale de ultima generatie, rezistente la umiditate  si uzura, si cu o paleta larga de culori, finisaje si accesorii. Aceste modele sunt disponibile pe site cu titlu informativ. Insa clientul poate veni cu un model sau o schita dupa care echipa noastra va face un proiect 3D pentru mobila dormitor de care are nevoie.

Cum comand mobila dormitor?

formular-comandaContacteaza-ne prin intermediul formularului de comanda din dreapta paginii, unde poti atasa si schita sau modelul dorit. Te rugam sa completezi toate datele necesare, iar un reprezentant Promobila te va contacta in cel mai scurt timp. Esti inca nesigur in legatura cu piesa de mobilier dorita si ai avea mai intai nevoie de ajutorul unui specialist? Atunci contacteaza-ne direct la numarul de telefon mobil 0726.234.342 sau numarul de telefon fix 0371177633.

Pot plati in rate?

plata-in-rateDa, mobila dormitor comandata poate fi platita in rate prin CardAvantaj si BonusCard de la Garanti Bank.

In cat timp se livreaza comanda?

termen-executareDupa incheierea contractului si plata avansului, comanda de mobila dormitor se executa in decurs de 14 – 30 de zile, in functie de complexitate.

Cum se face livrarea?

transport-gratuitIn Bucuresti si zonele limitrofe, transportul este asigurat in mod gratuit, mobilierul comandat este livrat la domiciliu si apoi montat.

Ce garantie are mobila dormitor?

garantie-24-luniGarantia noastra este de 24 de luni de la livrarea comenzii.

 

SUS