Mobila dormitor

Mobila dormitor este mobila de suflet, confortabila si odihnitoare si de aceea recomandam sa o alegeti cu gandul atat la functionalitate cat si la estetica.

dormitor home ciresDormitoarele spatioase permit mobila dormitor cu dressinguri generoase si paturi de mijloc cu noptiere de-o parte si de alta, dar si dormitoarele mai putin spatioase pot fi mobilate inteligent cu ajutorul mobilei la comanda.

Dormitoarele mici si mijlocii pot beneficia de dressinguri pana la tavan cu usi glisante pentru a economisi spatiul dintre pat si dulap. Patul, piesa principala a dormitorului trebuie sa fie confortabil si destul de spatios astfel incat  somnul sa fie odihnitor.

Chiar in dormitoarele mici putem avea, la comanda, un pat extensibil care sa permita in timpul zilei mai mult spatiu de miscare.

Promobila vine in intampinarea ta cu o gama variata de modele pentru mobila dormitor, realizate din materiale de ultima generatie, rezistente la umiditate si cu o paleta larga de culori, finisaje si accesorii. Aceste modele sunt pe site cu titlu informativ si poti veni cu un model sau o schita dupa care echipa noastra va face un proiect 3D pentru mobila dormitor de care ai nevoie.

Cum comand mobila dormitor?

formular-comandaContacteaza-ne prin intermediul formularului de comanda, unde poti atasa si schita sau modelul care iti plac. Te rugam sa completezi toate datele necesare, iar un reprezentant Promobila te va contacta in cel mai scurt timp.

Daca doresti sa ne contactezi mai rapid, ai la dispozitie numarul de telefon mobil 0735 011 777 sau numarul de telefon fix 0314 326 884.

Pot plati in rate?

plata-in-rateDa, mobila dormitor comandata poate fi platita in rate prin CardAvantaj si BonusCard de la Garanti Bank.

In cat timp se livreaza comanda?

termen-executareDupa incheierea contractului si plata avansului, comanda de mobila dormitor se executa in decurs de 14 – 30 de zile, in functie de complexitate.

Cum se face livrarea?

transport-gratuitIn Bucuresti si zonele limitrofe, transportul este asigurat in mod gratuit, mobilierul comandat este livrat la domiciliu si apoi montat.

Ce garantie are mobila dormitor?

garantie-24-luniGarantia noastra este de 24 de luni de la livrarea comenzii.

 

Bookmark and Share
TOP