AI UITAT DETALIILE?

Mobila camera copii

Mobila camera copii are ca scop indeplinirarea tuturor nevoilor micutului tau: loc de joaca, loc de studiu si loc de odihna. Pe langa toate acestea, mobila camera copii trebuie sa vina in indelinirea dorintelor sale in materie de culori si modele.

In functie de varsta, fiecare copil are necesitati diverse de care trebuie tinut cont in procesul de amenajare. Spatiul de joaca, spatiul de lucru si spatiul de odihna vor fi proiectate in conformitate cu varsta micutului tau, si cu necesitatile pe care le aduce ea.

mobila camera copii

Din pacate, de cele mai multe ori, nu dispunem de spatiul necesar pentru a oferi cu succes copilului nostru toate cele trei utilitati intr-o singura camera din locuinta de apartament. Pentru rezolvarea unor astfel de probleme am luat noi nastere. Echipa Promobila iti vine in ajutor pentru a-ti oferi solutii ingenioase. Astfel, nu va fi nevoie sa iti pivezi micutul de toate utilitatile necesare varstei lui.

Noi iti putem proiecta la comanda mobilierul, astfel incat spatiul dedicat copilului tau sa poata beneficia de toate functiunile enumerate mai sus. Astfel, cand te gandesti sa incepi demersurile mobilarii camerei copilului tau, va trebui sa tii cont de urmatoarele:

  • biroul, unde cei mici deseneaza, isi fac temele sau utilizeaza computerul;
  • dulapul de haine sau un dressing, in functie de spatiu si de necesatitati;
  • patul cu saltea superortopedica pentru un somn odihnitor;
  • nelipsita biblioteca sau polite pentru jucarii si/sau carti.

Atunci cand vine vorba despre spatiul limitat, noi va oferim solutii mutiple: Dulapurile pe colt sau suspendate, de exemplu, te scot intotdeauna din impas; la fel si mesele rabatabile cu scaune care se suprapun si se pot ascunde intr-un colt atunci cand nu sunt folosite.

Promobila vine in intampinarea ta cu o gama variata de modele pentru mobila camera copii, realizate din materiale de ultima generatie, rezistente la umiditate si cu o paleta larga de culori, finisaje si accesorii. Aici poti gasi pe site cu titlu informativ cateva modele realizate deja de noi. Insa poti veni cu un model sau o schita dupa care echipa noastra va face un proiect 3D pentru mobila camera copii de care ai nevoie.

Cum comand mobila camera copii?

mobila camera copiiContacteaza-ne prin intermediul formularului de comanda din dreapta paginii, unde poti atasa si schita sau modelul dorit. Te rugam sa completezi toate datele necesare, iar un reprezentant Promobila te va contacta in cel mai scurt timp. Esti inca nesigur in legatura cu piesa de mobilier dorita si ai avea mai intai nevoie de ajutorul unui specialist? Atunci contacteaza-ne direct la numarul de telefon mobil 0726.234.342 sau numarul de telefon fix 0371177633.

Pot plati in rate?

mobila camera copiiDa, mobila camera copii comandata poate fi platita in rate prin BonusCard de la Garanti Bank.

In cat timp se livreaza comanda?

mobila camera copiiDupa incheierea contractului si plata avansului, comanda de mobila camera copii se executa in decurs de 14 – 30 de zile, in functie de complexitate.

Cum se face livrarea?

mobila camera copiiIn Bucuresti si zonele limitrofe, transportul este asigurat in mod gratuit, mobilierul comandat este livrat la domiciliu si apoi montat.

Ce garantie are mobila camera copii?

mobila camera copiiGarantia noastra este de 24 de luni de la livrarea comenzii.

SUS