AI UITAT DETALIILE?

Cum comanzi mobila?

Doresti o oferta de pret pentru mobilier pe comanda?

Urmeaza pasii de mai jos:

mobilier pe comanda

Trimite o cerere de oferta

Completeaza cateva date de contact impreuna cu o scurta detaliere a caracteristicilor mobilierului dorit.Sunt necesare cateva cote aproximative ale mobilierului pe comanda dorit si preferintele tale de culori si materiale.De asemenea, iti recomandam sa atasezi o schita sau un desen a piesei de mobilier solicitata.

mobilier pe comanda

Proiectantul de serviciu te va contacta

In  scurt timp vei fi contactat  telefonic sau prin e-mail  pentru a ti se cere detalii suplimentare si pentru a stabili o intalnire pentru masuratori in cazul in care datele trimise sunt insuficiente pentru stabilirea ofertei de pret. Masuratorile, consilierea si proiectul de mobilier sunt oferite GRATUIT clientilor nostri contractati.

 

mobilier pe comanda

Vei primi o oferta de pret personalizata

Dupa analiza datelor transmise, in scurt timp vei fi contactat telefonic sau prin e-mail si ti se va  prezenta oferta de pret pentru mobilierul pe comanda solicitat. Pretul se poate modifica fata de prima oferta in functie de materialele si accesoriile folosite. Doar impreuna putem ajunge la un echilibru buget-calitate-pret, adica oferta personalizata pentru mobilier pe comanda.

 

mobilier pe comanda

Urmatorul pas:

Tot ce mai ramane de facut este semnarea contractului, plata avansului si demararea procedurilor  premergatoare fabricarii mobilierului. De aici, vom prelua noi toate saricinile, iar tie nu iti mai ramane decat sa te bucuri de mobilierul comandat. Acest site are caracter informativ şi nu are caracter contractual sub nici un aspect. Pentru cele mai corecte informaţii, vă rugăm să ne contactaţi.

 

 

mobilier pe comanda

Garantie 24 luni

Pentru ca noi garantam intotdeauna calitatea produselor noastre, garantia noastra pentru mobila pe comanda efectuata de noi este de 24 de luni de la livrarea comenzii.

 

SUNA ACUM!

SAU poti alege si varianta mai rapida: Contacteaza-ne direct la unul din numerele de telefon afisate mai jos si stabileste o intalnire cu designerul la showroom-ul firmei noastre din sediul Soseaua Electronicii 48 , cladirea CDI , sector 2, Bucuresti.

Telefon mobil: 0726.234.342
Telefon Fix: 021.642.76.21

Mobila la comanda incepe de la pretul afisat pentru dimensiunile standard. Daca aveti dimensiuni atipice, pretul va fi recalculat.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Numar de telefon

Proiect Interior Design SRL
Mobil: 0735 011 777
Telefon Fix: 0314.326.884

Subiectul

Mesaj

Incarca schite in limita a 5MB
 
SUS